Gratis

Gratis tekst voorkant fotohanger
Gratis verzending
Gratis foto bewerking
Gratis oogje voor hanger

Markten

Tijdens de zomermaanden vind je ons op avondmarkten aan de kust en in december op de kerstmarkt te Brugge. Meer info zie 'Markten'

Avondmarkten 2020

Op avondmarkten graveren we ter plaatse teksthangers. Liefdeskettingenvriendschapskettingen of hondenpenning.   Je kan er ook een fotohanger bestellen die dan per post wordt verstuurd.  In juli en augustus vind je ons vnl. op avondmarkten aan de kust.  


 ''
 

Wekelijkse markten 2020


​Op de wekelijkse markten wordt niet ter plaatse gegraveerd.  Hangers kunnen na afspraak eventueel worden afgehaald op de wekelijkse markten te Oostduinkerke (dinsdag), Sijsele (dinsdagnamiddag), De Haan (woensdag), Koksijde (vrijdag), Brugge (zaterdag), Sint-Michiels (zondag).  Vraag voor alle zekerheid wel eerst of we er zullen staan.


Kerstmarkt Brugge 2020

Wij zijn aanwezig op de kerstmarkt te Brugge op het Simon Stevin plein.  Ons kerstkotje vind je tgo de Pizza Hut, het is het kraam met de dierenmutsen.

Opgelet : Hangers worden er niet ter plaatse gegraveerd.  Je kan er terecht met al je vragen, je kan er enkele voorbeelden bekijken en je kan er bestellen en afhalen.   Je kan er ook een bestelling plaatsen en die gratis per post laten opsturen.