Gratis

Gratis tekst voorkant fotohanger
Gratis verzending
Gratis foto bewerking
Gratis oogje voor hanger

Markten

Tijdens de zomermaanden vind je ons op avondmarkten aan de kust en in december op de kerstmarkt te Brugge. Meer info zie 'Markten'

Hondenpenning

Opgelet ! We nemen geen nieuwe bestellingen meer aan. Kettinggraveren.be stopt ermee.  Aan alle klanten van de voorbije 15 jaar, bedankt voor het vertrouwen.

Kies één van onze leuke stainless steel hondenpenningen.  Geef je hond een leuke penning cadeau met naam en eventueel telefoonnummer.  
Wil je 2 telefoonummers of een adres op de penning, dan raden we aan deze op de achterzijde te graveren, zo is de tekst goed leesbaar.

 

Hondenpenning beentje

Hondenpenning beentje
v.a. 14,95 €
met hartjes, pootjes, e.a.
€ 16,90

Ronde hondenpenning met naam en telefoonnummer

Ronde hondenpenning met naam en telefoonnummer
v.a. 14,95 €
met hartjes, pootjes, e.a.
€ 18,90

Hartje honden penning

Hartje honden penning
met of zonder pootjes
€ 15,95
powered by myShop.com

Telefoonnummer op de hondenpenning ?

Ook al is je hond gechipt, toch is het nuttig ook je telefoonnummer op de hanger te graveren.  Wordt je hond door iemand gevonden, dan is er niet onmiddellijk een toestel aanwezig om de chip te lezen ! 

 

Hebben de honden geen last van de penning ?

Alle hondenpenningen zijn anti-allergisch, ook belangrijk bij honden !

De meest comfortabele modellen voor de hond zijn de beentjes en cirkels.  Want deze hondenpenningen hebben geen hoeken !

Kies voor een kleine hond zoals bv een chiwawa geen grote penning.  De afmetingen staan bij de penningen vermeld.  Bij de meeste modellen heb je keuze uit 2 formaten.