Algemene Voorwaarden

 

1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van kettinggraveren.be. 
Julius Dooghelaan 79, 8310 Brugge, België.

Ondernemingsnummer BE 0869741095

De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van kettinggraveren.be. Op verzoek zenden wij je een schriftelijk exemplaar.

1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat je met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. kettinggraveren.be behoud zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.

1.3 De Busshere Bart garandeert dat het geleverde product beantwoord aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

 

2. Levering

2.1 Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

2.2 Een bestelling wordt als mogelijk binnen de 3 dagen na ontvangst verstuurd naar de consument.  Indien dit (uitzonderlijk) niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument binnen 10 dagen na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

2.3 Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief.

 

3. Prijzen

Alle prijzen op de site zijn in EURO's en inclusief 21% BTW.

 

4. Herroepingsrecht

Je hebt een bedenktijd van 20 dagen voor alle producten met uitzondering van de producten met een duidelijk persoonlijk karakter zoals fotohangers of teksthangers. (Fotohanger zijnde een hanger waarop een persoonlijke foto of afbeelding is gegraveerd. Teksthanger zijnde een hanger waarop een persoonlijke tekst is gegraveerd).

De consument dient geen reden van retour op te geven. De prijs van de geretourneerde producten wordt terugbetaald aan de consument.  Ondanks het feit dat het wettelijk niet nodig wordt geacht om producten van persoonlijke aard zoals een fotohanger te kunnen retourneren zorgen wij zeker voor een klantvriendelijke oplossing. 

 

5. Gegevensbeheer

Indien je een bestelling plaatst dan worden je gegevens in ons klantenbestand opgenomen. Wij zullen je gegevens niet verstrekken aan derden.  We respecteren de privacy van de gebruikers van de internetsite en dragen zorg voor een vertrouwelijke behandeling van je persoonlijke gegevens.  Meer informatie vind je op de pagina Privacy beleid.

 

6. Afbeeldingen en specificaties

Alle afbeeldingen, fotos, tekeningen etc., gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen, etc. op de internetsite van kettinggraveren.be gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

  

7. Schade

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan de goederen die tijdens het transport naar de consument werd opgelopen.  Schade aan onze artikelen vanwege het transport is erg onwaarschijnlijk gezien de aard van onze goederen en de zorgvuldige verpakking.