Gratis

Gratis tekst voorkant fotohanger
Gratis verzending
Gratis foto bewerking
Gratis oogje voor hanger


Markten

Tijdens de zomermaanden vind je ons op avondmarkten aan de kust en in december op de kerstmarkt te Brugge. Meer info zie 'Markten'

'foto hartje'

'Naam op ID tag' 'Namen op gebroken hartjes' ''"honden penning"

Bestel nu uw teksthangers en fotohangers

 

''Gratis verzending

''Persoonlijke service

''Beste prijs/kwaliteit

''Gratis fotobewerking

''Gratis tekst op voorkant fotohanger

 ''Niet tevreden, geld terug 

 

 

Bent u op zoek naar een origineel kado voor valentijn of moederdag, dan doe je hier ongetwijfeld ideëen op.  Onze fotohangers zijn ook populair bij oa geboorte, overlijden (als aandenken), huwelijk, verjaardag, valentijn, communie, vaderdag, ...

 

 

ID tag

Ook wel identificatie plaatje, ID hanger of gewoon naamplaatje genoemd bevat vaak de identiteitsgegevens.  Deze plaatjes zijn een trend, maar hebben ook nut, zoals bv voor kinderen, zo hebben ze altijd hun identiteit en contactgegevens van de ouders op zak.  Een foto graveren op een IDtag is ook populair.  Dit zijn dezelfde hangers als de dogtags.

 

SOS Hanger

Ook wel SOS ketting of SOS talisman genoemd. Deze naamplaatjes kunnen bv voorzien worden van de aandoening, bloedgroep, telefoonnummers. Geschikt voor mensen met epilepsie.

 

Dog tag

Dogtag, military tag, army tag (ketting leger) is een hanger die gedragen wordt door militairen.  Dit zijn dezelfde hangers als de ID tags.

 

Foto hartje

Een hartjes ketting met foto is een romantisch kado.  Vaak wordt er ook een tekst zoals "I love you" of een datum op gegraveerd.  Foto's van koppeltjes komen prachtig uit op deze fotohanger en op de keerzijde is er voldoende ruimte om bv namen te graveren. 


Hartje met naam

Hartjes ketting met naam zijn een ideale liefdes ketting.  Je kunt ook 2 namen samen met een datum laten graveren.

 

Halve hartjes

Een ketting met halve hartjes ook wel breekhartjes of gebroken hartjes genoemd zijn een romantisch kado.  Vaak wordt hier gekozen om de naam van de partner op een half hartje aan een ketting te dragen.  De twee halve hartjes passen perfect als een puzzel ineen en vormen zo een hartje.  

  

Naamplaatje / Ketting met naam

Eénder welk model is ook geschikt voor het graveren van een naam of zelfs meerdere namen.  Vaak hebben wij de vraag van ouders om een hanger te graveren met de namen van hun kinderen, al dan niet in een welbepaalde volgorde.

  

Fotohangers met dieren

Een foto graveren van uw kat, hond, paard, eventueel samen met de naam.

 

Fotohangers als aandenken

Bij het overlijden van een dierbare is een mooie foto hanger een troostend aandenken, ook geschikt bij overlijden van bv honden.

 

Honden penning 

De honden naamplaatjes worden meestal onder de vorm van een beentje besteld.  Naast hondenpenningen graveren we vaak dierenpenningen voor paarden en katten. 

 

Liefdes kettingen

Wat is er nu leuker dan je lief, man of vrouw een romantische liefdesketting kado te doen.  Onze gebroken hartjes en hartjes ketting met naam of foto zijn prachtige liefdeskettingen.  Onze andere hangers zijn hier ook voor geschikt, zo kun je er een klein hartje op laten graveren door dit op te geven bij 'opmerking'.